CASES

Cases jeg har arbejdet med

Jeg har heldigvis mange kunder, som jeg har arbejdet sammen med i mange år, og som jeg stadig jævnligt udfører opgaver for. Det fortæller mig, at mit arbejde skaber en værdi, der gør, at man vender tilbage til mig, når man skal have løst sin næste opgave. 

Her er et udvalg af de virksomheder, jeg har arbejdet sammen med:

Det danskejede vikar- rekrutteringbureau, Jysk Vikarservice, som har base i Horsens, har ikke gjort meget ved markedsføringsindsatsen siden opstarten i 1999. Men med en ny ledelse og erkendelsen af, at det er nødvendigt at have en stærk tilstedeværelse online, er der lavet ny hjemmeside samt lagt de første planer for den fremtidige markedsføring både digitalt og offline.

De første opgaver bestod også her i, at få styr på adgangene til både hjemmeside, sociale medier og Google-værktøjer. Herefter udviklede jeg en ny hjemmeside med mere information og løbende måling via Google Analytics.

Rådgivning + Strategi + Website udvikling + Sociale Medier + Google værkstøjer + Idéudvikling 

Jet-Trade importerer og forhandler high-end vandscootere, ATV’er og UTV’er, og de hev fat i mig, da de havde brug for at få at få sat skub i markedsføringsindsatsen, så de blev mere synlige og kendskabet til deres brands blev øget. 

Første opgave var at få styr på deres forskellige kanaler og logins, herunder alle deres Google værktøjer. Den grundlæggende SEO på Jet-Trades hjemmeside blev gennemgået med en tættekam, og herefter lavede jeg det indledende forarbejde til online annoncering og fandt  et bureau der kunne stå for paid ads på både Facebook og Google. 

Opgaven er nu løbende rådgivning, planlægning og vedligeholdelse af årshjul, løbende opdatering af hjemmesider samt udarbejdelse af diverse kreative produktioner som for eksempel videoer til web og nyhedsbreve.

Rådgivning + Strategi + Website opdateringer + Videoproduktion + Grafisk + Foto + Nyhedsbreve + Google værkstøjer

Danova er en danskejet ingeniørvirksomhed, som i over tre årtier har specialiseret sig i at hjælpe forsyningsbranchen og industrien. Markedsføring havde de derimod ikke meget erfaring med. Så da de i 2022 fik udarbejdet en ny kernefortælling, blev de hurtigt klar over, at de manglende de rigtige platforme og greb til formidling af denne.

Derfor gik vi først i gang med at udvikle et nyt website, der udover at skulle rodfæste hvem Danova er, også skulle kunne bruges til at fremvise de produkter, de sælger. Samtidig hjalp vi dem med at få styr på de forskellige Google værktøjer.

Efterfølgende rådgav vi om brugen af LinkedIn og fik i samme anledning lagt en markedsføringsstrategi, som skulle eksekveres.

Du kan læse mere om casen her

Rådgivning + Strategi + Website udvikling + Sociale Medier + Google værktøjer + Idéudvikling

Translucent er et softwareudviklingshus og specialister i Atlassians produkter. De har løbende brug for hjælp og sparring til deres marketingindsats på blandt andet sociale medier, men også til udvikling, styring og planlægning af mindre webprojekter og events.

Rådgivning + Sociale Medier + Event management + Web udvikling

Skalma er en gammel, traditionsrig dansk møbelproducent som havde brug for at få løftet deres tilstedeværelse online. I første omgang lavede jeg en enkelt og billig hjemmeside, der kunne fungere som et online visitkort og vise en oversigt over forhandlere af Skalmas møbler. 

Derudover allierede jeg mig med en fotograf, der kunne tage professionelle billeder af nogle af Skalmas produkter samt billeder af en helt ny sofaserie der skulle have et nyt image. Efterfølgende stod jeg for den grafiske opsætning af brochuren til den nye sofaserie, der skulle være markant anderledes, end dem de normalt fik lavet. Læs mere her

Rådgivning + Website udvikling + Google værkstøjer + Produktion af billedemateriale + Grafisk

Da Blue Finance startede op i Danmark havde de brug for at skabe ekstra opmærksomhed omkring deres brand. Det blev til 12 målrettede videoer til de sociale medier, der introducerede Blue Finances ydelse via forskellige budskaber. Opgaven bestod i at udvikle et videokoncept, der passede til firmaets slogan og identitet og herefter producere dem, så budskaberne blev fortalt på en visuelt indbydende måde.

Sidenhen har jeg været ekstern konsulent og projektleder på udvælgelse og implementering af en Customer Data Platform (CDP) og Marketing Automation løsning til deres markeder i både Danmark, Polen, Spanien og Finland.

Idéudvikling + Videoproduktion + Marketing Automation + CDP + Rådgivning

Kontakt mig

Jeg er klar til at tage en snak med dig, så skriv eller ring 🙂

Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal. (INCUBA)

+45 23 60 40 20

morten(at)mediekon.dk