OM MIG

Mere end 20 års erfaring med marketing

Bag Mediekon find du mig – Morten Maintz.

Jeg trådte for alvor ind i marketingverdenen i 2001, da jeg efter nogle år som skiguide smed jeg skistøvlerne og blev en del af bestyrelsen for Samsø Festival som PR- og medieansvarlig.

Her var det klare mål at gøre festivalen mere synlig og øge forsalget af billetter. Det lykkedes med stor succes efter flere kampagner målrettet mod de større byer i Danmark.

Herefter har der stået ’Marketing’ på mit arbejdsliv lige siden, både som ansat, som selvstændig og som partner i et reklamebureau. Jeg har været mediekonsulent med salg af annoncer – både digitale og til tryk – jeg har lavet webudvikling, og så har jeg også hele tiden haft et stort fokus på offline markedsføring med f.eks. messer, events og merchandise.
De seneste mange år har video, paid ads, marketing automation, affiliate marketing, CDP løsninger m.m. blevet en større og større del af mit arbejde, hvor jeg både rådgiver og er med i implementering og eksekvering i mange tilfælde.

Med mere end 20 års erfaring er værktøjskassen pakket med en bred viden og mange stærke kompentencer indenfor marketing.
Jeg sørger også for hele tiden udvikle mig selv igennem uddannelse, som for eksempel grafikkurser, Digital Markedsføring hos Erhvervsakademi Aarhus og en bestyrelsesuddannelse hos Erhvervsakademi Dania.

Så står du med en udfordring indenfor marketing, så står jeg klar til at hjælpe.

Morten Maintz

Cases jeg har arbejdet med

Der har været mange gode opgaver gennem tiden, hvor jeg har kunne bruge min komptencer og hjælpe med at skabe resultater.

Skalma

Rådgivning + Website udvikling + Google værkstøjer + Produktion af billedemateriale 

Jet-Trade

Rådgivning + Strategi + Website opdateringer
+ Videoproduktion + Grafisk + Foto + Nyhedsbreve + Google værkstøjer

Translucent

Rådgivning + Sociale Medier + Event management + Web udvikling

Kontakt mig

Jeg er klar til at tage en snak med dig, så skriv eller ring 🙂

Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal. (INCUBA)

+45 23 60 40 20

morten(at)mediekon.dk